Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2017 00:15 - ПРЕОБРАЗУВАЙТЕ ЕНЕРГИЯТА И НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА СЕ БОРИТЕ
Автор: lava Категория: Други   
Прочетен: 1308 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Не се борете един с друг, а вместо това преобразувайте енергията. Това е толкова лесно, всеки от вас збнае как се прави това и може да се справи с цялото възможно изящество и съвършенство. Само така вие ще преминете полагащите ви се уроци. Не забравяйте, че именно взаимоотношенията съдържат най-главните уроци за вас. Околните ви учат на това, което трябва да научите - и колкото повече ви дразнят, толкова по-важни са тези уроци за вас!

По-често се обръщайте към своята Божествена същност с въпросите:                             -- "Какъв мой проблем ми показва този човек?"                                                                                                                                                            -- "Отражение на какви мои недостатъци се явява този човек?"                                                                                                                                                                                                --- "Какво трябва да науча и да разбера от тези отношения?"                                                                                                                                            --- "Какво и как трябва да променя в себе си, за да се подобрят отношенията и този човек да престане да ме мъчи?"    Този, който задава въпроси, той получава отговори - това е истина. Не се страхувайте от истината за себе си и своите отношения. Дори да е болезнена - тя е за вашето  благо.

Упражнение. Преобразуване на енергията

1. Останете насаме със себе си, заемете удобна поза, дишайте дълбоко и равномерно, за да се успокоите, да   се отпуснете и да отстраните всички странични мисли.  Съединете се със своя Божествен център, помолете Създателя да образува около вас пашкул от енергията на любовта и светлината и пуснете тази енергия в своите клетки.

2.  Започнете да мислите за тези взаимоотношения, които искате да подобрите. Кажете мислено или на глас: "Създателю, аз знам, това не е борба между хора, това е борба на енергиите. Помогни ми да преобразувам негативната енергия (енергията на дисонанс) в енергия на любовта и светлината".

3. Помислете за тези неприятни усещания и негативни емоции, които възникват у вас във връзка с тези отношения. Вие се чувствате обидени, ядосани, оскърбени, унижени, раздразнени. Съсредоточете се в тази област на тялото, където ви се струва, че най-ясно усещате тази енергия. От вашето сърце към това място изпратете енергията на любовта и светлината с думите:                                                            " ......(името на човека, с когото отработвате отношенията си), аз съм ти благодарен, за това, че ти позволи да се проявят в мен тези негативни енергии (назовете обидите, причините за негодувание и т.н. в зависимост от изпитваните от вас чувства). Ти направи това за моето благо. Аз приемам това благо и ти желая и на теб такова благо".

4. Набдавайте като страничен наблюдател как негативните енергии се преобразуват в любов и светлина. Вашата благодарност, любов и топлина е катализатор на тези промени. След това кажете: "Създателю, приеми енергията на негативните чувства, преобразувани в любов и светлина. Разтвори остатъците от негативните енергии в любовта и светлината. От тук нататък между мен и ................ да има само любов и светлина. Да бъде така!"

5. Отново мислено изпратете на този човек потоци от любов и светлина. Обгърнете го в бяло сияние.

ПОВТАРЯЙТЕ това упражнение до тогава, докато не почувствате, че сте спокоен  и се отнасяте миролюбиво и с топлина към този, който преди ви вбесяваше.  След това вашите отношения или ще се подобрят или ще приключат.

Никога не питайте "Защо това ми се случва НА МЕН?" Вие нямате вина за нищо и никой не ви наказва. Всички ваши дискомфортни (негативни) отношения са следствие от уроците, които САМИ сте си избрали. Преди да се въплътите на Земята  вие СТЕ СЕ ДОГОВОРИЛИ с вашите мъчители за това хубавичко да се помъчите един друг, за да преминете през необходимите уроци!

Да, аз зная: че това, което за Духа е весело и комично, за вас понякога е драматично. И все пак опитайте се по-често да си напомняте, че ВСИЧКО  Е САМО  ИГРА, всичко това не е толкова сериозно, както ви се струва от дълбините на вашето материалистично мислене. Играта ще свърши и вие ще видите, че около вас винаги е имало светлина. Вижте тази светлина, вземете я на въоръжение, отправете я към себе си и към другите и вие ще видите картината на истинския свят. Ще видите, че всичко, което ви напряга и плаши - това е само енергия. А всяка енергия може да бъде преобразувана така, както на вас ви е необходимо. Енергията е подвижна, склонна към трансформация, тя не е застинала и неподвижна. Вашите отношения също, каквито и да са били, те не са дадени завинаги и неизменни. Вие можете да промените енергиите във всеки миг, а това означава да се променят и отношенията. И тогава заплануваният урок ще ви бъде зачетен като успешно преминат.

Направете всичко по силите си, за да преминете по-бързо всички уроци, за да се радвате на безоблачен живот в любов и светлина, какъвто ЗАСЛУЖАВАТЕ!                                                           ТАМАРА ШМИД




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lava
Категория: Хоби
Прочетен: 1268642
Постинги: 203
Коментари: 912
Гласове: 8398
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930