Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2010 18:11 - Размисли по повод...
Автор: lava Категория: Политика   
Прочетен: 2042 Коментари: 0 Гласове:
2



http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2725&st=30

По темата Румяна Желева попрочетох и чух доста и си подредих моя пъзел (щото по темата мнения всякакви).


Накрая попаднах на нещо странно: войни на Тангра. Интересна гледна точка. Но ме впечатли последното изречение, с което съм напълно съгласна. Затова ще цитирам тази гледна точка, без да се надявам да ме разберете или да се съгласите. Просто повод за размисъл!


Публикувано на: 13.1.2010, 14:15

Много малко български премиери са си позволили да маат гащи из Исраел. В тази* (http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=8603&Itemid=1) статия Николай Колев - Босия обяснява, че последният ходил там е бил Филип Димитров. Който си е евреин и без туй. Обяснява и нагледно резултатите от това за българската икономика.
Мен особено ме впечатли това изказване на Хаджи Боко, защо си е блъскал киферицата в стената на плача. Ми той се молил ... за България пред бога. Ей това ме хвърли в потрес. Всъщност този абсурд си има две обяснения - първото, което да кажем бих приел е, че Боко е масон като агент Гоце. Помним, че и той преди време беше там, пред тая стена. За "масоните" храма на Соломон и там техния зидар Абу Хирам са си централна част от ритуалите им. Да беше и евреин, пак бих го приел - плаче си там на олигавената стена за разрушения храм - ей го, Хомо Фил си го е правил преди това без проблем.
Ясно е, че и протокола го изисква и там внимателно са го следели няколко стотин жидовски оченца какво ще направи. Но да се моли ТОЧНО на тая стена за България, точно на ТОЯ бог (или по точно демон) - идва ми малко множко.

Второто обяснение е още по-безумно, но като се има предвид гафа с Желева (човешкия матрял, за който го предупреждавахме още в темата "Бум мада фака") - нищо чудно и да е това. Пожарникарят просто да си няма на идея на какво се моли за България и преиграва протокола. Само че никой не го е бил по тиквата да ходи в Богобория, че да го спазва. И тук е време да попитаме другия хаджия, Волен Сидеров с безусловната си подкрепа - какво мисли по въпроса. Знаем, че е ходил няколко пъти дори в Израел - няма какво да го крие. Но след тези гафове на Боко как е с подкрепата? Щото рейтинга на фамилната му партийка отиде по дяволите и сам си плюе в сурата. Дори и най-върлите му привърженици вече се чудят какво става.
Но хайде да обясним на хаджи Боко какво точно представлява тази стена. И на кой точно бог се е молил за България. Тази стена е част от разрушения от римските войски около 40 години след разпятието на Христос втори храм на Соломон. Зад тези стени е било свърталището на най-мракобесната организация в човешката история - Синедриона. Зад тези стени са се стичали реки от кръв от жертвоприноси. Тези стени, на които Боко се е молил са били част от храма, в който Синедриона осъжда СИНЪТ БОЖИЙ. Осъжда го на смърт като лъжепророк и го предава на римляните. Точно зад тези стени Помазаният предсказва на кабалюгите, че само след броени години този омразен храм ще бъде сринат до основи. Ей на това се моли Боко. А името на божеството (щото не е БОГА от светата троица), а е демон и се казва ЯХВЕ. Или Бафомет, ако е масон - както на него му е по-удобно. Може и Адонай, по предпочитание. Точно на него се моли за България, точно на Мадам Яхве, за която България е архивраг. Като толкова искаше да се помоли, можеше да го направи във Витлеем, в православната църка на Рождеството.
Груб аналог на този абсурд е Бойко Тиквата да се моли на Алах за България в основите на софийския конак, където е осъден Левски през 1873г. Друго подобно не се сещам.

За това кощунство хаджи Бойко трябва да види какво се случи с възлови хора от екипа му. Щото не са доста приятни шамарите, които получи "тимаджийската невеста", както се изрази сполучливо Ди Велт. Нито пък случая в резиденция Бояна с Марко Фройнд, синът на вицепремиера му. Взел еврейската фамилия на майка си, за който се оказа, че не знаел и дума български. Моите съболезнования за нещастието, но след подигравките за коледните пенсии, Дянков с пицата е отнесъл доста клетви от бедните българи. Точно както предшественика му със същото име, а там най-боли.
Уважаеми господа политици, който се е гъбаркал с България и българския народ - било то човек или държава, след време е съжалявал. Това е отговора на Българския БОГ.

Всичко започва да излиза на яве и пъзела да се подрежда, но лошото е че много малко Българи го разбират. Май еврейчетата доста са се разбързали, щото срока за завземането и обезлюдяването на България е доста съкратен. Мился, че в близките 4-5 год. ще се случат доста неприятни неща. Евреите вече не крият и апетитите си към нашата земя, даже си го казаха в прав текст. Като се сложат и всички изнесени факти тук и на други места просто нещата стават пределно ясни и за слепците. Да не говорим и за това, че нашата история е системно подменяна в наш ущърб и така гласена за еврейчетата, че накрая ние да излезем натрапници на тази земя на която живеем. Надявам се, че поне няма да се дадем без бой.

 

 





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lava
Категория: Хоби
Прочетен: 1268381
Постинги: 203
Коментари: 912
Гласове: 8398
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930