Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2013 11:04 - прочетено в "Училище по щастие"
Автор: lava Категория: Други   
Прочетен: 2061 Коментари: 0 Гласове:
1



 https://www.facebook.com/Uchiliste.po.Shtastie/posts/10152557647040214

Послание към България и Българите
от АА Михаил и всички останали ангели и арахангели
24.2.13 г. Това, което преживяват много от вас вътре в себе си, преживява и държавата ви като цяло. Това е пренасочване на погледа ви отвън на вътре към себе си и промяна в себе си. До сега повечето от вас се бяха насочили навън, разпиляваха енергии да търсят помощ от далеч или близо без да се усетят,че те самите са тези, които трябва да се спасяват. Ние повтаряхме това нееднократно и се радваме ,че е стигнало до вас. Както всеки от вас сочеше с пръст другите и търсеше виновни, сега цялата ви държава го прави. Погледът ви все е насочен надалече – към Америка, която е през океана, към Русия, която е през морето, към цялата Европа, която е през планини и полета, а не сведете глава малко по-наблизо и да се видите себе си. Вие не сте дори на една ръка разстояние, вие сте на едно сърце растояние – от близо, най-близо – в сърцето на нещата.
Ние, вашите ангели, искаме да ви помогнем, но не знаем как, след като вие не сте ориентирани какво искате, какво обичате, какво е полезно и здравословно за вас, на къде искате да вървите. Т.е. вие не сте единни. Всеки "дърпа чергата към себе си" и за това тя се къса, а после вие започвате да я кърпите. Съберете се около една "черга", вижте до къде се простира тя, и ще разберете, че тя е просторна и голяма и има за всички ви.
Трансформацията, която преживяха и преживяват мнозина от вас с това да не търсят наколо, а в себе си, ще помогне и на държавата ми като цяло. 
Това, което е общото в целия ви народ, че първо 500, а след това и 40 години някой ви е казвал "Вие сте малки, вие не можете да се справите сами и някой отвън трябва да ви командва, т.е. да ви казва какво да правите". И вие повярвахте в това...
40 години ви отнеха правото на избор. Затвориха ви в недоимък и дефицит, само за да ви покажат, че нямате избор. И вие повярвахте в това...
"Големият ви брат" ви казваше и показваше, че вие не можете да се справите сами, че сте зависими от него. И вие повярвахте в това...
Сега Големият брат си смени името с Голямата сестра – Европа, която ви казва същото – Вие не можете да се справите без мен. И вие повярвахте в това...
Някой непрекъснато ви повтаря, че сте малки, безсилни и бедни. И вие повярвахте в това...
А помислихте ли, защо тези "големи братя и сестри" ви карат да се мислите за малки и безпомощни, че без тях не може да се справяте? Какъв е техния интерес? И ако сте толкова малки и безпомощни, защо очите им все към вас гледат?
Няма по-лесен начин да завладееш един човек или народ от това да му промиеш съзнанието и да го накараш да си помисли,че без теб не може да се справи. Завладяването сега не е чрез студени и метални оръжия, а чрез погалване по главата с лицемерно добросърдечие и предлагане на помощ, която те прави зависим и роб за цял живот.
В съвременния живот не го ли правят и банките, които за "ваше добро" ви предлагат заеми и кредити, които ви зарибяват за цял живот при "изгодни за вас условия"? И вие повярвахте в това...
Самостоятелният и независим човек/ народ е силен и се справя сам! Или ако не може да се справи, знае как да избере наистина изгоден за себе си партньор и помощник.
Самостоятелният и независим човек/народ знае да избира и да решава, за свое добро и за доброто на другите.
Самостоятелният и независим човек/народ знае какво е това Свобода и знае да живее с нея и в нея. Знае да я използва за свое добро и доброто на другите.
Самостоятелният и независим човек/народ знае, че умението му да прави правилни за себе си и другите избори го прави СВОБОДЕН НАИСТИНА.
Самостоятелният и назависим човек/народ е горд с това, което има и го цени. Той стои изправен с отправен напред поглед и вижда ясно бъдещето си и посоката, която иска да следва...
И тогава, ние вашите ангели знаем какво искате, на къде вървите и можем да ви помогнем да го постигнете. Вие избирате посоката, а ние ви следваме и облекчаваме. Само така можем да ви протегнем ръка и да ви помогнем.
Защото нашата помощ не е обсебваща и с нея не ви предлагаме зависимости,а напротив – предлагаме ви СВОБОДАТА ДА БЪДЕТЕ ВОДАЧИ, а ние ваши последоватеили и помощници.
Предадено чрез Виктория Леви-Реувен



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lava
Категория: Хоби
Прочетен: 1268056
Постинги: 203
Коментари: 912
Гласове: 8398
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930