Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2012 18:28 - ОЩЕ ЗА ВАКСИНИТЕ
Автор: lava Категория: Други   
Прочетен: 5722 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Самопризнания: „Нашите ваксини причиняват куп болести и смърт“

29.09.2009 г. http://www.otizvora.com/2009/09/499/

Тази листовка е предназначена за лекарите, като е задължително медицинските лица да информират пациентите си за страничните действия от фармацевтичния коктейл. Предупрежденията не се правят и няма да се правят нито в България, нито в друга държава. Изключенията по-скоро ще потвърждават правилото, че пациентите ще се предоверяват на медиците, а медиците – на специалистите, одобряващи ваксините. Всъщност листовката се намира на дъното на пакетите с ваксини и лекарят ще трябва да извади (и инжектира) повечето дозички, преди да я намери. А с листовката са и ръководствата КАК да се поставя ваксината. Ето непълен списък с болестите, които Novartis признават, че ще причинят със своя продукт:

Свинският грип е ИЗМАМА. Но ваксината наистина може да ви убие!
Кажете „НЕ“ на ваксинацията.

(Из листовката:)

* На мястото на убождането: силна болка; болка, ограничаваща движението на крайника; зачервяване; ecchymosis (вътрешен кръвоизлив с оток); индурация (втвърдяване на тъкан)

* Пристъпи на треска с усещания за обливане с горещи вълни

* студени тръпки, втрисане

* общо физическо неразположение; също и психическо

* световъртеж

* слабост в мускулите – asthenia

* лицева едема (оток)

* смущения в имунната система

* реакции на свръхчувствителност, включително отоци в устата и гърлото

* в редки случаи реакции на свръхчувствителност, водещи до анафилактичен шок и смърт

* сърдечни проблеми

* васкулити, като в редки случай има поражения върху бъбреците (Васкулити – група заболявания, които водят до възпаления и поражения на кръвоносните съдове; засягат се както артериите, така и вените – бел. И.С.)

* синкоп (припадък) скоро след ваксинацията

* смущения в храносмилателната система

* диария

* гадене и повръщане

* болки в коремната област

* кръвни и лимфатични смущения

* местна лимфаденопатия (заболяване на лимфните възли)

* временна тромбоцитопения (намаляване на тромбоцитите в кръвта със съответната повишена склонност към кървене; не се разбира колко „временна“ е тази тромбоцитопения – бел. И.С.)

* метаболични смущения

* загуба на апетит

* артралгия (болка в ставите, която ще премине в ревматоиден артрит, тъй като по-горе под „смущения в имунната система“ трябва да се разбира автоимунни заболявания – бел. И.С.)

* миалгия (болки в мускулите)

* миастения (автоимунно заболяване, което се характеризира с флуктуираща мускулна слабост и уморяемост поради дефект на нервномускулното предаване – бел. И.С.)

* смущения в нервната система (Колко тактично казано! Сещайте се как сквалинът кара имунните клетки да „ядат“ собствената си нервна система!)

* главоболие

* замаяност

* невралгия

* параестезия (вкочаненост или изтръпналост)

* фибрилни конвулсии

* Guillain-Barrй Syndrome (Виж ти! Най-накрая си признаха, след като близо 30 години отричаха, че са поболяли и осакатили хиляди хора при ваксинациите на хора през 1970-те – бел. И.С.)

* респираторни смущения

* диспнея (пристъпи на задух)

* болка в гърдите

* кашлица

* фарингит

* ринит (възпаление на носа)

* Stevens-Johnson syndrome

* парализа, вкл. пареза на Бел

* прурит (сърбежи)

* екземи и обриви

* * *

Пише си го и на листовките, ама няма кой да чете.

 Свръхдоза свинщини: импланти в мозъка, голи скенери и рак

27.01.2012 г. http://www.otizvora.com/2012/01/3758/

Лекарства против рак правят туморите по-агресивни и смъртоносни

Според ново проучване, слабо изследваните досега перицити (вид клетки), намиращи място в микросредата на туморите, могат да спират метастазите и уголемяването на туморите. Но повечето противоракови терапии унищожават тези клетки, като така правят туморите по-агресивни, по-смъртоносни и с по-голям шанс за разпространение.

За да проверят откритията си, учените изследвали 130 проби от рак на гърдата. Те проучили проби от различни стадии и размери на тумора, като сравнили нивата на перицитите с изгледите за успешно лечение. Резултатите показват, че проби с ниски нива на перицити в засегнатите участъци съответстват на най-агресивните тумори, които имат множество метастази и мрачни прогнози за лечението. Продължава…

* * *

Заменят „неизправни“ части на мозъка с електронни чипове

Учени от Тел Авив, Израел, са създали начин, чрез който да заменят моторните функции на увредени части от мозъка с електронни чипове. Части от мозъците на гризачи са били подменени с имплантирани чипове, като първите успехи се изразяват във възстановената способност на „пациентите“ да мигат с очи. Смята се, че тази техника ще може да се приложи и за лечението на болни хора – например страдащи от Алцхаймер.

„Такива експерименти повдигат много етични въпроси“ – коментира Жан Криймър, изпълнителен директор на Обществото против вивисекциите, в интервю за BBC.

Той има предвид опитите за разширяване на разработките в тази насока, включващи изрязването на здрави тъкани от мозъците на животни и подмяната им с електроника. Друг етичен въпрос, разбира се, е, че срастването на хората с машини не ги прави „излекувани“ хора, а киборги. Продължава…

* * *

Алуминий + флуорид = Алцхаймер и деменция

Барбара Питърсън от Farm Wars обръща внимание, че химическите следи в небето (т.нар. chemtrails) съдържат „метални оксиди“, забъркани по гео-инженерен патент. Тези субстанции предполагаемо се разпръскват с цел да влияят позитивно на климата, но тестовете показват нива на алуминиев оксид извън нормата във водата и почвата. Алуминият се свързва както с болестта на Алцхаймер, така и с развитието на деменция. Към това можем да прибавим и добавяния към водата флуорид, който усилва токсичността на алуминия.

Флуоридът се добавя уж да предотвратява развалянето на зъбите, но проучвания показват, че флуоризацията по-скоро спомага за обратния ефект – разваляне на зъбите и увеличение на кухините по тях (т.нар. флуороза). И въпреки това тази практика продължава, комбинирана със замърсяването на водата, въздуха и почвата от самолети. Още информация…

* * *

Доктор признава, че голите скенери причиняват рак

Реномиран рентгенолог от САЩ предупреждава, че голите скенери, използвани на летищата, могат да причинят рак. Доктор Едуард Дауър посочва като най-застрашени конкретно хората над 65-годишна възраст и жените с генетична предразположеност към рак на гърдата. Властите отричат подобни твърдения и на свой ред твърдят, че ежедневната естествена радиация е по-опасна от тази на скенерите. Дауър обаче нарича подобни твърдения ненаучни. Според него има съществена разлика – естествената радиация се поема изцяло и равномерно от цялото тяло, докато радиацията от скенерите се концентрира в кожата и подкожните тъкани.

* * *

Монсанто експлоатира нелегални работници като роби

Шокиращ нов доклад разкрива нечовешкото отношение на Монсанто спрямо техни нелегални работници. Робите на биотехнологичната транснационална корпорация работят по 14 часа на ден и купуват храната си (предимно ГМО) на завишени цени от магазин на компанията. Все още не е ясно от колко години продължава тази практика, но работниците са се трудили почти двойно повече от разрешеното, без да имат надбавки към надниците. От Монсанто не само „наемали“ работниците нелегално, но и не им давали да напускат района на фермите и удържали от заплатите им. Информацията идва след разкрития в Аржентина.

Това не е първият път, когато Монсанто са уличени в злоупотреба със съдбите на хората. Освен вредата от ГМ организмите, Оранжевия агент, аспартама и пестицидите на тази компания, е печално известен и случаят с индийските фермери от 2008 година. Тогава хиляди фермери, използвали ГМО семена на Монсанто, се самоубиха заради огромни загуби и глад след нищожна реколта. Но Бил Гейтс, един от новите собственици на Монсанто, продължава нахално да лъже, че ще прави „зелена революция“ и ще бори световния глад.

* * *

Автор: Тихомир Кайрямов

—–

Бележки от Стопанина:  Във връзка с новината за имплантите в мозъка вижте също тази новина и най-вече коментара от Щайнер под нея.

Тия дни попаднах на едно сведение от Индия, според което вече е започнало да се случва нещо, за което предупредих в статията „Добре дошли в затвор Планета“. По-малко от месец, след като предрекох, че снимките от голите скенери един ден ще се разпространяват свободно и ще свидетелстват за човешката глупост и невежество, индийската кинозвезда Шах Рук Хан се обяви за една от първите „жертви“. След като е минал през един от голите скенери на английското летище „Хийтроу“, е забелязал, че някои дами от персонала го гледат странно и се усмихват многозначително. Държали някакви листчета.

Актьорът разказва:

„Помислих, че ми носят някакви формуляри за попълване. Казах им: „Дайте ми ги“. (Оказаха се снимки, на които) всичко се виждаше. Поставих им автограф и ги върнах.“

Но Хан признава, че е бил, меко казано, смутен:

„Влизате в машината и всичко – всички контури на тялото ви – се заснемат“ и „Трябва да ги видите [за да повярвате]. Това ви кара да се срамувате – особено ако не сте много надарен [мъж].“

Предвид разкритията на Шах Рук Хан, подновявам предупрежденията си, че в най-скоро време порно сайтовете и търговските аукциони ще направят пачка от подобни снимки на знаменитости, но и от фотосите на най-обикновени хора.



Тагове:   ваксини,


Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Нашите баби и дядовци
02.02.2012 10:55
не са се ваксинирали и са живели здрав и дълъг живот.
цитирай
2. lava - така е...
02.02.2012 12:14
но трябва да признаем, че те са живели в по-чиста околна среда. Сега дишаме, ядем и пием много отрови и това ни прави много по-уязвими. Като добавим към това и ваксини с живак и животински гени или съставки... доказваме колко жилава и устойчива е природата... понякога, но не винаги :)))
цитирай
3. анонимен - "Болен"
03.02.2012 11:00
здрав носи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lava
Категория: Хоби
Прочетен: 1267863
Постинги: 203
Коментари: 912
Гласове: 8398
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930